Velkommen til Grigo bager. 

Siden jeg var en lille dreng har bagning interesseret mig. 
Allered som 14 årig startede jeg i lære som bager.  3 år senere var jeg færdiguddannet, kun 17 år gammel.  
Jeg spildte ikke tiden og gik straks i lære igen, nu vil jeg være kok. Ideen var at blive dessertkok. Min store drøm.
Efter jeg blev uddannet som kok,  startede jeg også i lære som tjener, men stoppede fordi jeg synes kunderne behandlede en dårligt. Det er mange år siden.  
Sidenhen har jeg været vidt omkring. Bla. i London hvor jeg arbejdede som Hotelkonditor på Royal Lancaster Hotel. Her var jeg bla. med til at lave dessert til selveste Lady Di og prins Charles. Jeg har arbejdet mange forskellge steder, simpelthen fordi jeg vil lære så meget som muligt. 
Med mine mange års erfaring som dessertkok, bager og chocoladenørd, er min rejse fyldt med historier om kulinarisk udforskning, kreativitet og passion for det søde køkken.
Grigo bager er stedet, hvor jeg deler denne verden med dig.
Jeg håber opskrifterne giver dig den samme glæde som de giver mig. 

Grigo bager er en platform for kulinarisk kreativitet

Grigo bager handler ikke kun om opskrifter; det er en platform for kreativitet, læring og deling af bageglæde. Fra begyndertips til avancerede teknikker. Jeg håber at dette bliver dit foretrukne sted for alt, der har med bagning at gøre.

Bliv en del af vores fællesskab af bage-entusiaster

Tak fordi du besøger Grigo bager. Uanset om du er her for at udforske nye dessertopskrifter, lære bageteknikker eller blot dele kærligheden til konditorhåndværket, så er du kommet til det rette sted.
Jeg håber du har lyst til at være en del af det søde fællesskab.
Lad os tage på denne søde rejse sammen.

Mange hilsner 

Markus Grigo